Amsterdam - Diemen
Ma-Vr 08:00 - 18:00
Amsterdam - Diemen
Ma-Vr 08:00 - 18:00
Laadpaal aansluiten? Vertrouw op ON Elektricien voor een veilige installatie door ervaren monteurs. Bespaar tijd en geld zonder risico's!

LAADPAAL AANSLUITEN

ON Elektricien biedt alles wat u nodig heeft om uw elektrische auto thuis efficiënt op te laden. Ontdek een scala aan opladers en service waarmee u niet alleen tijd en geld bespaart, maar ook uw CO2-uitstoot vermindert, waardoor elektrisch rijden nog toegankelijker wordt.

Met de groeiende populariteit van elektrisch rijden in Nederland, draagt het niet alleen bij aan het milieu maar ook aan uw financiële voordelen. In 2022 zijn er naar schatting meer dan 200.000 elektrische auto’s op de weg, en Nederland telt ruim 40.000 openbare laadpalen. Voor een vlotte laadervaring biedt onze nieuwe dynamische laadpaal uitkomst. U kunt eenvoudig bij ons een laadpaal aanschaffen, en indien gewenst, verzorgen wij ook de installatie.

LAADPAAL ZELF AANSLUITEN?

Het zelf aansluiten van een laadpaal lijkt wellicht aantrekkelijk om kosten te besparen, maar wij willen u waarschuwen voor mogelijke risico’s, zoals overbelasting van de groepenkast en het vervallen van garantie bij onjuiste aansluiting volgens de geldende normen.

Onze gekochte laadpalen worden geïnstalleerd door ervaren en gecertificeerde installateurs, opgeleid door ons team van professionele ingenieurs. Met diepgaande kennis van onze producten garanderen zij een correcte en veilige installatie, inclusief het in bedrijf stellen van de laadpaal. Als partner van verschillende organisaties kunnen wij u voorzien van een laadpaal die perfect bij uw behoeften past.

Voordat u een laadpaal aanschaft, is het cruciaal om te weten wat de kosten zullen zijn. Vul ons offerteformulier in of bel onze klantenservice voor een adviesgesprek. Tijdens het gesprek ontvangt u een indicatieprijs met een vrijblijvende offerte.

 

HOE SLUITEN MONTEURS DE LAADPAAL AAN?

Het laadpunt wordt direct gekoppeld aan de meterkast van jouw woning of bedrijfspand. In de meterkast installeert de vakman een aardlekautomaat en creëert een nieuwe groep om het stroomnet in jouw huis te beschermen tegen overbelasting.

Na de voorbereiding in de meterkast is het tijd om door de muur of vloer te boren, zodat kabels vanuit de meterkast naar buiten kunnen worden getrokken. Deze kabels gaan rechtstreeks naar het laadstation en worden indien nodig buitenshuis ingegraven.

Nu is het moment aangebroken om de laadpaal operationeel te maken. Onze installateur plaatst de laadpaal op de door jou gewenste locatie en sluit de kabels aan op het laadstation. Nadat de oplader is geplaatst en aangesloten, controleert de installateur samen met jou de functionaliteit van de laadpaal.

Bel voor gratis advies of vraag vrijblijvend een offerte aan.