Amsterdam - Diemen
Ma-Vr 08:00 - 18:00
Amsterdam - Diemen
Ma-Vr 08:00 - 18:00

Onze Diensten

Wij voeren al onze diensten uit met garantie op ons werk.
Leest u gerust ons diensten door en als u vragen heeft kunt u ons bellen of e-mail via onze contactformulier.

Groepenkast installatie nodig? Ontdek onze aanpak voor veilige vernieuwing. Neem contact op voor deskundig advies en vlotte montage!

Het vervangen van een groepenkast door een nieuwe is vaak noodzakelijk bij renovaties van oudere woningen die grondig gemoderniseerd worden. Daarnaast kan het ook nodig zijn bij nieuwbouwprojecten of na het optreden van storingen.

Professionele kookgroepaansluiting nodig? Vertrouw op ON Elektricien voor veilige installatie en deskundig advies.

In moderne keukens vindt u vaak een scala aan apparaten, waaronder een inductiekookplaat, magnetron, stoomoven, vaatwasser, elektrische boiler en ingebouwd koffiezetapparaat. Het aansluiten van een kookgroep is geen eenvoudige taak en vereist specifieke stappen.

Laadpaal aansluiten? Vertrouw op ON Elektricien voor een veilige installatie door ervaren monteurs. Bespaar tijd en geld zonder risico's!

ON Elektricien biedt alles wat u nodig heeft om uw elektrische auto thuis efficiënt op te laden. Ontdek een scala aan opladers en service waarmee u niet alleen tijd en geld bespaart, maar ook uw CO2-uitstoot vermindert, waardoor elektrisch rijden nog toegankelijker wordt.

Badkamer installatie: volg de IP-klassen voor zones en kies verlichting uit Klasse I, II of III voor optimale veiligheid.

Bij het aanleggen van elektrische voorzieningen in de badkamer is het van belang om specifieke richtlijnen te volgen. De installatie moet voldoen aan strikte veiligheidsnormen, zoals vastgelegd in de NEN-1010 normen.

Bij een elektrarenovatie staat de klantwens centraal. Samen met een van onze gespecialiseerde professionals stellen we een plan op om de installatie te vernieuwen of te vervangen. Alvorens we aan de werkzaamheden beginnen...

Tuinelektra aanleggen voor sfeervolle verlichting en meer! ON Elektricien staat voor u klaar met vakkundige installatie en deskundig advies.

Het aanleggen van elektra in de tuin is een essentiële stap voor wie optimaal wil genieten van de buitenruimte. Of het nu gaat om het installeren van sfeervolle tuinverlichting, het aansluiten van stopcontacten, of