Amsterdam - Diemen
Ma-Vr 08:00 - 18:00
Amsterdam - Diemen
Ma-Vr 08:00 - 18:00
Welkom bij ON Elektricien: jouw partner voor woningelektra. Ontdek onze installatie, verlichting, domotica en meer!

WELKOM BIJ ON ELEKTRICIEN: JOUW PARTNER VOOR EXCELLENTE WONINGELEKTRA

Bij ON Elektricien begrijpen we dat de elektrische installatie in je huis niet alleen de basis vormt voor dagelijkse activiteiten, maar ook de sleutel is tot veiligheid en comfort. Of je nu bezig bent met het renoveren van een bestaande woning of het bouwen van je droomhuis, wij zijn er om ervoor te zorgen dat jouw elektrische systemen niet alleen aan de normen voldoen, maar deze zelfs overstijgen.

ONZE UITGEBREIDE DIENSTEN

1. Deskundige Elektrische Installatie en Renovatie

Ons team van hoogopgeleide elektriciens staat klaar om jou te begeleiden bij elke fase van de elektrische installatie. Van het plannen en trekken van bedrading tot de installatie van stopcontacten en schakelaars, wij zorgen ervoor dat elke stap met precisie en vakmanschap wordt uitgevoerd.

2. Verlichting als Kunstvorm: Ontwerp en Installatie

Verlichting is meer dan alleen functioneel; het is een kunstvorm die de sfeer in je huis bepaalt. ON Elektricien biedt niet alleen deskundig advies bij het ontwerpen van verlichtingsplannen, maar we zorgen er ook voor dat de installatie van binnen- en buitenverlichting perfect wordt uitgevoerd.

3. Slim Wonen met Domotica

Maak kennis met de toekomst van wonen door te kiezen voor onze domotica-oplossingen. Wij integreren geavanceerde technologieën om je huis slimmer, efficiënter en comfortabeler te maken. Beheer verlichting, temperatuur, beveiligingssystemen en meer met het gemak van je smartphone.

4. Grondige Veiligheidsinspecties en Preventief Onderhoud

Veiligheid staat centraal in alles wat we doen. Onze ervaren technici voeren grondige inspecties uit om potentiële elektrische risico’s te identificeren. Daarnaast bieden we preventief onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw elektrische systeem niet alleen veilig is, maar ook optimaal blijft presteren.

Waarom Kiezen voor ON Elektricien?

 • Vakmanschap
  Wij streven naar excellentie in elk project en leveren hoogwaardige oplossingen die aan de hoogste normen voldoen.
 • Betrouwbaarheid
  U kunt op ons rekenen. We begrijpen het belang van tijdige oplevering en staan bekend om onze betrouwbaarheid.
 • Klantgerichtheid
  Onze aanpak is gebaseerd op nauwe samenwerking met klanten. We luisteren naar uw behoeften en leveren oplossingen die uw verwachtingen overtreffen.
 • Veiligheid als Prioriteit
  Veiligheid is onze topprioriteit. We volgen strikte veiligheidsnormen en procedures om een veilige werkomgeving te waarborgen.

Kies voor ON Elektricien en ervaar de perfecte synergie van expertise, veiligheid en comfort in jouw woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe wij jouw huis naar nieuwe elektrische hoogten kunnen tillen.

Bel voor gratis advies of vraag vrijblijvend een offerte aan.